Thursday, May 6, 2010

Hari Tidak Produktif

Orang lain sibuk menguruskan majlis untuk esok, aku pula tidur selama lima jam tidak sedarkan diri. Aku hanya sedar:

  • Bila house keeping masuk nak cari iron yang hilang
  • Teman sebilik tanya 'kau tak makan ke?lauk sedap tu'
Aku tetap tak bangun. Memang selepas aku mengalami keracuanan makanan, selera makan aku juga terjejas. Hari ini aku hanya makan Snickers dan Milo sahaja. Itu pun pagi tadi.

Apa nak jadi dengan aku ni.

No comments:

Post a Comment